I N F O R M Á C I Ó K   I N T É Z M É N Y E I N K   I G É N Y B E V É T E L É R Ő L

 

Néhány fontos információ a szolgáltatásunk iránt érdeklődőknek:


Tisztelt Érdeklődő!

Alapítványunk Észak-Pesten működtet több hajléktalan embereket segítő intézményt, szolgáltatást. A könnyebb igénybe vétel érdekében röviden tájékoztatjuk, melyik szolgáltatásunk mikor és hogyan vehető igénybe. Javasoljuk, hogy konkrét kérdés esetén hívjon fel minket, és igyekszünk segíteni.

Éjjeli menedékhely:

A Népszigeten működő 76 férőhelyes éjjeli menedékhelyünk klasszikus alacsonyküszöbű ellátási forma. A férőhelyek beteltéig bárki igénybe veheti, ha 35 év feletti férfi. A szálló este teát és vacsorát, reggel kávét nyújt, valamint fürdési-mosási lehetőséget biztosítunk, és segítséget nyújtunk szociális ügyintézésben. Nyitva 18-08 óra között vagyunk, a szállást nyújtó ágyakat a kollégák jelölik ki, éjszakára csomagot, értéket megőrzünk. A nyitva tartási idő alatt szociális munkás és szociális segítő tart ügyeletet. Távozáskor a szállón semmilyen személyes holmit nem lehet hagyni. A szállót igénybe vevők számára a Házirend betartása elengedhetetlen.

Az intézmény a Gyöngyösi úti metrómegállótól gyalog érhető el, a Duna Plaza mellett kell végig menni, majd a szemben lévő hídon át a Népszigetre, és balra lesz az első épület. 

Bármilyen kérdés esetén forduljon az ügyeletes kollégához a 389-2325-ös számon.

Utcai gondozó szolgálat:

Szolgálatunk a közterületen fedél nélkül élő emberek részére nyújt helyszíni segítséget Újpest Árpád úttól délre eső területén, valamint a XIII. kerület Rákospataktól északra eső részén. Munkatársaink napi hat órát vannak kint a területen.

Ha utcai szociális munkás kollégát keres, hívja a 230-74-65-ös üzenetrögzítős számon.

Közhasznú foglalkoztatási program:

A program keretében elsősorban fedél nélkül élő embereket tudunk segéd- és szakmunkásként támogatott foglalkoztatással alkalmazni, főleg a munkaügyi központok közreműködésével. A szabad álláshelyekről Nagy Richárd programvezető munkatársunk tud tájékoztatást adni a 233-11-91-es számon.

 


Ellátási területünkön kívüli segítségnyújtást, információt a Menhely Alapítvány nonstop diszpécser szolgálata tud adni a 338-41-86-os számon.